4 Stage Resonance Generator (4SRG)

4SRG Apparaat
4SRG Opmerking 1
Computergestuurd ziektebehandelingsapparaat
4SRG Opmerking 2
Produceert specifiek wisselende elektrische veldenergie
4SRG Opmerking 3
Geschikt voor een breed toepassingsgebied
4SRG Opmerking 4
Volledig instelbare behandelingsniveaus
4SRG Opmerking 5
Tot 4 sequentiële frequenties per sessie
4SRG Opmerking 6
Tot 30 gelijktijdige frequenties per behandeling
4SRG Opmerking 7
Resonator, Open Coil en traditionele Hand Probes
4SRG Opmerking 8
Volledig database gestuurd

De volgende onderdelen kunnen worden aangesloten op het 4SRG apparaat:

Resonator

4SRG Resonator

Open Coil

4SRG Open Spoel

Neutrale Plaat

4SRG Voetplaat

Hand Probe

4SRG Hand Probe

De 4SRG is een behandelingsapparaat voor het behandelen van ziekten bij mens en dier. De 4SRG wordt specifiek gebruikt om klachten veroorzaakt door pathogenen (ziekteverwekkers) zoals bacteriën, virussen, parasieten, mijten en schimmels e.d. te behandelen. De behandeling is gericht op het uitschakelen van de ziekteverwekker.

De 4SRG is veelzijdig omdat naast de bekende methode met elektrische hand-probes, behandelingen kunnen worden gedaan door gebruik te maken van een gericht elektrisch veld. Het gebruik van resonantiefrequenties is steeds het uitgangsprincipe. Er kan vrij worden gekozen uit diverse bekende behandelmethodes zoals Clark, Patterson, More, Rife, Vega, enz.

Wanneer een duidelijke diagnose is gesteld wat de oorzaak van de klachten is, dan werkt men veelal met slechts 1 resonantiefrequentie die behoort bij de betreffende ziekteverwekker. Dit kan ook een multi-resistente bacterie zijn. Door het toedienen van de resonantie-energie wordt de pathogeen in eigenresonantie gebracht waardoor het uiteindelijk te gronde gaat en door het lichaam van de patiënt kan worden opgeruimd.

Wanneer geen duidelijke oorzaak van de ziekte bekend is, kan men de behandeling richten op de klachtverschijnselen volgens de methode van Dr. Hulda Clark. Een klachtverschijnsel bijvoorbeeld astma, zware verkoudheid, tumor, tropenziekte of wormbesmetting, kan meerdere oorzaken hebben. De 4SRG bevat de mogelijkheden om meerdere gerichte frequenties tegelijk te genereren zodat de behandeling van de meest waarschijnlijke oorzaken, tegelijk worden uitgevoerd.

Wanneer de juiste diagnose is gesteld en de 4SRG wordt op de juiste wijze ingesteld dan is een verlichting van de klachten merkbaar binnen enkele dagen en in voorkomende gevallen zelfs na slechts 1 behandeling. Alle behandelingen uitgevoerd met de 4SRG zijn geheel pijnloos en gevaarloos. De behandelingen veroorzaken geen bijverschijnselen.

De 4SRG software bevat een database met alle voorkomende pathogenen en hun resonantiefrequentie. De bijbehorende klachtinformatie is ook meteen zichtbaar. Voor therapeuten die kinesiologie gebruiken als diagnosemethode, is een specifieke frequentie-zoekmethode ingebouwd in de software.

Ook bevat de 4SRG software een uitgebreide patiënten database voor persoonlijke en therapeutische data-opslag. De werking van de de software is in detail omschreven in een uitgebreide handleiding. De 4SRG software bevat bovendien een automatische software update-functie wanneer de computer aan het internet gekoppeld is. Hierdoor beschikt u altijd over de meest recente software versie.

Een aantal 4SRG software schermfoto's:

Generatorbediening

Generatorbediening

Infectieselectie

Infectieselectie

Standaard Frequentie Lijst

Standaard Frequentie Lijst

Frequentie Tester

Frequentie Tester

Automatisering Sectie

Automatisering Sectie

Verkoop Informatie

Optie 2
Neem voor kopen, huren en huurkopen contact met ons op via
Optie 2
Door te huren heeft u de mogelijkheid de werking van onze producten te ervaren met alle service die daarbij hoort, zonder vooraf te investeren.
Optie 3
U ontvangt 2 jaar garantie op onze producten. Wanneer u onze software gebruikt ontvangt u gratis software-updates via het internet.
Optie 4
Aanvullend op de verkoop en verhuur van onze producten, verzorgen wij trainingen waarmee u in staat wordt gesteld optimaal te werken met onze apparatuur en software.
Optie 5
Onze referenties: Diverse praktijken in Portugal, Frankrijk, Brazilië en Nederland. E-mailadres is op aanvraag beschikbaar.