Mobile Treatment Device (MTD)

MTD Apparaat
MTD Opmerking 1
Mobiel ziektebehandelingsapparaat
MTD Opmerking 2
Produceert specifiek wisselende elektrische veldenergie
MTD Opmerking 3
Produceert harmonischen voor een breed toepassingsgebied
MTD Opmerking 4
Tot 5 gelijktijdige effectieve behandelfrequenties per sessie
MTD Opmerking 5
Open spoel en traditionele hand-probes
MTD Opmerking 6
Met geavanceerde frequency calculator software
MTD Opmerking 7
Behandelingen zijn eenvoudig in te stellen

De volgende onderdelen kunnen worden aangesloten op het MTD apparaat:

Open Spoel

MTD Open Spoel

Hand Probes

MTD Hand Probes

Het Mobile Treatement Device (MTD) is een behandelingsapparaat voor thuistherapie. Dit apparaat wordt veelal gebruikt als aanvulling op behandelingen die door therapeuten worden verricht met de 4SRG (zie producten). De MTD is bedoeld om pathogenen (ziekteverwekkers) zoals bacteriën, virussen, parasieten, schimmels, algen of wormen, te behandelen.

Wanneer er meerdere pathogenen zijn gediagnosticeerd als oorzaak van een klacht, dan worden een serie van gerichte frequenties gebruikt die elk een der pathogenen aanpakt. Het gelijktijdig en gericht sturen van een aantal specifieke pathogeen frequenties versnelt de behandeling aanmerkelijk. Het genezingsproces van moeilijk te genezen ziekten of aandoeningen wordt ook aanzienlijk versneld.

De MTD wordt vooraf op de juiste frequenties ingesteld die nodig zijn om de pathogenen te behandelen. Er kan gebruik worden gemaakt van hand probes of een open spoel. In sommige gevallen wordt een frequentie sweep ingesteld waardoor het bereik van de behandeling wordt vergroot.

Bij de MTD voor particulieren wordt een volledige basisfrequentielijst geleverd waaruit kan worden afgelezen welke instellingen nodig zijn voor een specifieke behandeling. Dit kan dan eenvoudig worden ingesteld.

Uitsluitend bij de MTD voor therapeuten wordt de “Basic Frequency Calculator” software meegeleverd die wordt gebuikt om de juiste basis frequentie voor specifieke behandelingen met de MTD te kunnen berekenen. In deze software is een database aanwezig met alle bekende frequenties voor behandelingen van de meest voorkomende pathogenen.

Om de basisfrequentie van de MTD nauwkeurig te kunnen instellen wordt een frequentiemeter meegeleverd in het totaal pakket.

Basic Frequency Calculator software schermfoto:

Basic Frequency Calculator

Basic Frequency Calculator

Verkoop Informatie

Optie 2
Neem voor kopen, huren en huurkopen contact met ons op via
Optie 2
Door te huren heeft u de mogelijkheid de werking van onze producten te ervaren met alle service die daarbij hoort, zonder vooraf te investeren.
Optie 3
U ontvangt 2 jaar garantie op onze producten. Wanneer u onze software gebruikt ontvangt u gratis software-updates via het internet.
Optie 4
Aanvullend op de verkoop en verhuur van onze producten, verzorgen wij trainingen waarmee u in staat wordt gesteld optimaal te werken met onze apparatuur en software.
Optie 5
Onze referenties: Diverse praktijken in Portugal, Frankrijk, Brazilië en Nederland. E-mailadres is op aanvraag beschikbaar.